Solutii pentru securitate cibernetica si infrastructura digitala

 Soluțiile pentru securitate cibernetică și infrastructura digitală sunt concepute pentru a proteja organizațiile împotriva amenințărilor cibernetice și a vulnerabilităților sistemelor lor informatice. Va oferim :

  • Sistemele de securitate cibernetică ce ofera o protecție proactivă împotriva atacurilor cibernetice, inclusiv malware, phishing, ransomware și alte amenințări digitale.
  • Solutii de infrastructura IT pentru companii companii, inclusiv rețele, servere, baze de date și alte componente tehnologice esențiale pentru funcționarea și procesarea datelor.
  • Soluțiile de securitate cibernetică ce includ firewall-uri, sisteme de detecție și prevenire a intruziunilor, autentificare multifactorială, criptare și alte tehnologii pentru a proteja datele și rețelele de acces neautorizat.
  • Audit de securitate cibernetică cu evaluări periodice ale sistemelor și rețelelor pentru a identifica vulnerabilități și a recomanda soluții pentru a consolida securitatea.
  • Soluțiile de monitorizare a securității cibernetice ce monitorizează activitatea și evenimentele din rețele și sisteme pentru a detecta și a răspunde la incidente de securitate în timp real.
  • Sistemele de gestionare a vulnerabilităților ce identifică și evaluează vulnerabilitățile și punctele slabe ale infrastructurii digitale, oferind prioritizare și soluții pentru remedierea acestora.
  • Securitatea aplicațiilor web care se concentrează pe protejarea aplicațiilor web împotriva atacurilor precum injecțiile SQL, cross-site scripting (XSS) și alte metode de exploatare a vulnerabilităților.
  • Soluțiile de backup și recuperare în caz de dezastru ce asigură o copie de rezervă a datelor critice și a sistemelor pentru a le putea restabili rapid în caz de atac cibernetic sau pierdere accidentală.
  • Securitatea cloud cu măsuri de securitate pentru a proteja datele și aplicațiile stocate în mediul cloud, inclusiv criptarea, controlul accesului și monitorizarea continuă.
  • Formare și conștientizare în domeniul securității cibernetice prin instruire și educarea angajaților pentru a-i învăța cum să recunoască și să evite amenințările cibernetice.


 Aceste soluții pentru securitate cibernetică și infrastructura digitală sunt esențiale pentru a proteja informațiile și resursele critice ale unei organizații, contribuind la asigurarea continuității afacerii și a încrederii clienților.

Mob.: +373 60 829 829
Tel.: 022 829 829
General info : info@icts.md
Secția Vînzări: sales@icts.md

icts_white

Copyright 2023 ICTS. Toate drepturile rezervate.

ICT SOLUȚII” S.R.L.
 mun. Chișinău,
Str-la Studenților, 2/4, of. 313
Cod fiscal: 1014600016786