Audit si Consultanta IT

 Serviciile de Audit și Consultanta IT sunt esențiale pentru orice business in pocesele tehnologie, oferind o evaluare specializată a infrastructurii și a sistemelor IT ale unei companii și asistând în strategia și implementarea soluțiilor IT, care include:

 • analiză detaliată a infrastructurii IT, a sistemelor, a politicilor și a procedurilor unei companii, pentru a evalua eficiența, securitatea și conformitatea cu standardele și reglementările specifice.
 • expertiză tehnică și consultanță strategică în utilizarea optimă a tehnologiei și a sistemelor IT pentru a sprijini obiectivele organizaționale.
 • audit de securitate IT care ca scop identificarea și evaluarea vulnerabilităților și a riscurilor de securitate ale sistemelor și a datelor unei companii, oferind recomandări pentru a consolida și proteja infrastructura IT.
 • consultanța în managementul proiectelor IT ce asigură succesul implementării și managementului proiectelor tehnologice, oferind expertiză în planificare, execuție și monitorizare a proiectelor IT.
 • audit de procese IT si analiză a procesele și fluxurile de lucru legate de tehnologia informației, identificând pe cele ineficiențe și recomandând îmbunătățiri pentru a optimiza eficiența și productivitatea.
 • consultanța în strategia IT ce ajută companiile să dezvolte și să implementeze strategii tehnologice pe termen lung, aliniate cu obiectivele lor de afaceri și să profite de inovații și de tendințe tehnologice emergente.
 • auditul de backup și de recuperare a datelor care se concentrează pe evaluarea și verificarea politicii și a soluțiilor de backup și recuperare a datelor, asigurând că datele critice sunt protejate și disponibile în caz de
  pierdere sau dezastru.
 • consultanța în arhitectura și designul sistemelor IT cu oferire de expertiză în planificarea și proiectarea infrastructurii tehnologice, asigurând scalabilitate, securitate și performanță optimă.
 • audit de conformitate IT ce verifică dacă compania respectă reglementările și standardele specifice, cum ar fi protecția datelor personale, securitatea cibernetică și confidențialitatea informațiilor.
 • consultanța în selecția și implementarea sistemelor IT ce va ajuta companiile să aleagă și să implementeze soluțiile și platformele tehnologice adecvate nevoilor lor, asigurând o tranziție lină și o adopție eficientă.


 Aceste servicii de IT Audit și IT Consulting asigură o abordare specializată în gestionarea și optimizarea resurselor și a sistemelor IT, oferind suport și asistență

Mob.: +373 60 829 829
Tel.: 022 829 829
General info : info@icts.md
Secția Vînzări: sales@icts.md

icts_white

Copyright 2023 ICTS. Toate drepturile rezervate.

ICT SOLUȚII” S.R.L.
 mun. Chișinău,
Str-la Studenților, 2/4, of. 313
Cod fiscal: 1014600016786