Mentananta si support

 Mentenanța și suportul IT sunt servicii esențiale pentru a asigura funcționarea optimă a infrastructurii și a sistemelor informatice ale unei organizații. Va oferim sercii calificate de mententanta si support 24/7 pentru solutiile pe care le implementam precum si, la cerere, a infrastructilor si platformelor IT existente. Serviciile de mentenanta si support include la cerere:

  • Monitorizarea și menținerea în stare de funcționare a infrastructurii și sistemelor IT, inclusiv servere, rețele, echipamente și software.
  • Gestionarea actualizărilor de securitate, patch-urilor și a altor actualizări de software pentru a proteja sistemele împotriva amenințărilor și a vulnerabilităților.
  • Verificări și teste regulate pentru a identifica și remedia eventualele erori, probleme de performanță sau defecte tehnice.
  • Asistență tehnică și răspuns rapid la problemele și întrebările utilizatorilor sau clienților referitoare la hardware, software și alte aspecte IT.
  • Activități de backup și recuperare a datelor pentru a asigura protecția și recuperarea în caz de pierdere sau defectare a datelor.
  • Administrarea și monitorizarea securității IT, inclusiv protecția împotriva malware-ului, amenințărilor cibernetice și accesului neautorizat la sisteme.
  • Gestionarea și înlocuirea echipamentelor și componentelor hardware uzate sau defecte, precum și actualizarea și modernizarea acestora.
  • oferă asistență prin intermediul unui helpdesk, centru de asistență tehnică, prin telefon, e-mail sau prin chat.


 Mentenanța și suportul IT sunt esențiale pentru a asigura continuitatea afacerii, securitatea datelor și buna funcționare a sistemelor informatice, contribuind la productivitatea și eficiența
organizației.

Mob.: +373 60 829 829
Tel.: 022 829 829
General info : info@icts.md
Secția Vînzări: sales@icts.md

icts_white

Copyright 2023 ICTS. Toate drepturile rezervate.

ICT SOLUȚII” S.R.L.
 mun. Chișinău,
Str-la Studenților, 2/4, of. 313
Cod fiscal: 1014600016786