Instruire si trainings

 Procesul de formare și dezvoltare a cunoștințelor și abilităților în domeniul tehnologiei informației reprezinta un element de baza pentru orice business in realitatile existente de activitate, aceastea fiind asigurate prin procese de instruire periodica si trainguri IT la cerere. Compania nostra va ofera :

  • Traininguri concepute pentru a furniza cunoștințe tehnice și competențe practice legate de diferite aspecte ale tehnologiei informației.
  • Cursuri pentru administrarea sistemelor de operare, rețelistică, securitate cibernetică, analiză de date, inteligență artificială și multe altele.
  • Instruirea IT și trainingurile IT pot fi oferite atât în format de clasă, cu instructor, cât și în format online, cu materiale de învățare și resurse interactive unde participantii beneficiază de o combinație
    de prezentări teoretice, exerciții practice și studii de caz pentru a-și dezvolta abilitățile practice și a-și însuși conceptele tehnice.
  • Aceste traininguri sunt adaptate pentru diferite niveluri de experiență, de la începători la avansați, și pot fi personalizate în funcție de nevoile specifice ale organizațiilor sau indivizilor.
  • Traingiurile sint livrate de către specialiști și experți din domeniu, care au expertiza și experiența necesară pentru a oferi informații relevante și actualizate. Participanții pot obține certificate și acreditări recunoscute pentru a-și valida competențele și pentru a-și spori perspectiva de carieră în domeniul IT.


 Instruirea IT și trainingurile IT au un impact pozitiv asupra eficienței și productivității organizațiilor, permitând angajaților să folosească tehnologia în mod eficient și să se adapteze rapid la schimbările tehnologice. Instruirea IT și trainingurile IT reprezintă

Mob.: +373 60 829 829
Tel.: 022 829 829
General info : info@icts.md
Secția Vînzări: sales@icts.md

icts_white

Copyright 2023 ICTS. Toate drepturile rezervate.

ICT SOLUȚII” S.R.L.
 mun. Chișinău,
Str-la Studenților, 2/4, of. 313
Cod fiscal: 1014600016786